ATS® Sunny Side Up Retreat at Florida Tribal Dance Oct. 2017, Orlando, Tuesday, 17. October 2017

Florida Tribal Dance presents:
Sunny Side Up Retreat
An American Tribal Style® Intensive in Orlando,Fl

October 2017
ATS® General Skills Classic-$450
ATS® General Skills Modern-$450
ATS® Teacher Training-$600 (must have Both General Skills Modern AND General Skills Classic completed)

Open Level Class Offerings
Sewing The ATS® Choli with Carolena-$125,
2hour Workshop with Megha Gavin-$45
1hour Dancing in Flow® with Carolena-$30

REGISTER HERE:

Sunny Side Up Retreat Schedule
For full descriptions and information visit our events page on our website:

Tuesday and Wednesday, October 17th and 18th
ATS® General Skills Classic
Location: Russian Ballet Academy of Orlando
618 N. Mills Avenue
Orlando, FL 32803
Schedule:
10:30am- Registration
11am-2pm 3 hour class
2pm-3pm Lunch break
3-5pm 2 hour class
5pm-5:30pm Close up

Thursday, October 19th
ATS® Sewing with Carolena: The ATS Choli
Location: Florida Tribal Dance Studio
825 Virginia Drive Orlando,Fl

10:30am Set up/registration
11am-2pm Sewing
2pm-3pm Lunch/Tea
3pm-6pm Sewing

Friday Oct. 20th & Saturday Oct. 21st
General Skills Modern
Location: College Park Yoga: 3029 Edgewater Drive Orlando,Fl

12:30pm-1pm Registration
1pm-4pm 3 hour class
4pm-5pm Dinner/Lunch Break
5pm-7pm 2hour class
7pm-7:30pm Close up

Sunday, October 22nd Day 1 Teacher Training
*Must have completed both General Skills Modern and General Skills Classic (not offered in this intensive) to attend Teacher Training

Location: College Park Yoga: 3029 Edgewater Drive Orlando,Fl
12:30pm-1pm Registration
1pm-4pm 3hours of class
4pm-5pm Dinner/Break
5pm-7pm 2hour class
7pm-7:30pm Close up

Monday, October 23rd Day 2 Teacher Training
*Must have completed both General Skills Modern and General Skills Classic (not offered in this intensive) to attend Teacher Training

Location: College Park Yoga: 3029 Edgewater Drive Orlando,Fl
11am-11:30am Registration
11:30am-2:30pm 3hour class
2:30pm-3:30pm Lunch break
3:30pm-5:30pm 2 hour class
5:30pm-6pm close up

Tuesday- DAY OFF

Wednesday, October 25th
Location: College Park Yoga: 3029 Edgewater Drive Orlando,Fl
11am -11:30pm Registration
11:30-1:30pm 2 Hour Open level, 2 hour workshop with Megha Gavin
1:30pm-2pm Snack Break
2pm-3pm Dancing in Flow® with Carolena Nericcio
3pm-3:30pm Close up

Tuesday, 17. October 2017, Orlando, ATS® Sunny Side Up Retreat at Florida Tribal Dance Oct. 2017

Find more interesting events
Get event recommendations based on your Facebook taste. Get it now!Show me the suitable events for meNot now